Κριτική Επιτροπή

emmanuel

Γιώργος Εμμανουήλ

CV

Ο Γιώργος Εμμανουήλ ανήκει στον χώρο του Metal και είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους κιθαρίστες της γενιάς του. Οι ικανότητες του αναγνωρίστηκαν νωρίς καθώς εδώ και 7 χρόνια είναι βασικός κιθαρίστας των Rotting Christ, ενός από τα γνωστότερα συγκροτήματα στον χώρο του Metal παγκοσμίως.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει και την δική του δουλειά από το νέο του συγκρότημα, τους Lucifer’s Child.

Τέλος, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία του στον χώρο της μουσικής και τις σπουδές του στην ηχοληψία, αναλαμβάνει μουσικές παραγωγές στο πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο studio του Pentagram Studio.

maroulees

Γιώργος Μαρούλης

CV

Ο Γιώργος Μαρούλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 14 ετών ανακαλύπτει τους ήχους από τις κιθάρες των Jimi Hendrix, Richie Blackmore , Gary Moore, Michael Schenker, EVH. Η ηλεκτρική κιθάρα κ ο ήχος της, του γίνεται εμμονή κ ξεκινάει μαθήματα. Ταυτόχρονα με την μελέτη του πάνω στο όργανο , ξεκινάει να φτιάχνει cover bands παίζοντας υλικό από όλες τις ροκ μεταλ μπαντες των δεκαετιών ‘70, ‘80 και ‘90.

Έτσι ξεκίνησαν κ οι 4Bitten οι οποίοι σχηματίστηκαν το 2002 κ με τους οποίους από το 2009 ως το 2015 κυκλοφόρησαν 3 άλμπουμ κ περιόδευσαν σε Αγγλία κ Ευρώπη ουκ ολίγες φορές μόνοι τους κ στο πλάι μεγάλων ονομάτων της ροκ όπως UFO, Michael Schenker Group, Black Star Riders , Uriah Heep. 
Το 2012 γίνεται μέλος ως Rhythm and Lead κιθαρίστας των Ελλήνων Metallers Diviner κ το 2015 κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ.

Το 2018 σχηματίζει τους heavy rockers Cellar Stone οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει 2 clips από το επερχόμενο άλμπουμ τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει. Επηρεασμένος από τους μεγάλους κιθαρίστες των δεκαετιών ‘70 και ‘80 το στυλ του είναι μια μίξη των επιρροών αυτών κ σε συνδυασμό με την εκρηκτική του παρουσία στις ζωντανές εμφανίσεις με τις μπάντες του , δεν περνάει απαρατήρητος.

gertsos

Παντελής Γκέρτσος

CV

Ο Παντελής Γκέρτσος είναι εκπρόσωπος του University of West London / Registry of Guitar Tutors στην Ελλάδα, το μοναδικό σύστημα εξέτασης στο οποίο οι σπουδαστές εξετάζονται από καθηγητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι έρχονται από την Αγγλία για αυτόν τον σκοπό. Ένας ενεργός μουσικός και δάσκαλος με εμφανίσεις σε διάφορα μουσικά σύνολα, ενώ έχει συμμετοχή ως session μουσικός σε διάφορες ηχογραφήσεις γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών.

Έχει εργαστεί ως επιστημονικός σύμβουλος και εξεταστής για μεταπτυχιακές υποτροφίες φοιτητών του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και ως Διευθυντής Σύγχρονων Μουσικών Σπουδών – Καθηγητής Μουσικής σε διάφορα Ωδεία σε όλη την Ελλάδα.

Είναι υπεύθυνος του MusicFor, ένα ταχέως αναπτυσσόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο διάσημοι καλλιτέχνες υποστηρίζουν με τη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και συναυλίες: Kurt Rosenwinkel, Jonathan Kreisberg, Doug Aldrich, Paul Gilbert, Greg Howe κλπ.

sinogiannis

Δημήτρης Σινογιάννης

CV

Από τους γνωστότερους και πιο δισκογραφημένους Έλληνες κιθαρίστες με συνεχή παρουσία στη μουσική σκηνή πάνω από 30 χρόνια.

Έχοντας συνεργαστεί με τα γνωστότερα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου και συλλέξει πολύτιμη εμπειρία, την μοιράζεται απλόχερα ως καθηγητής μουσικής και κιθάρας.

Παράλληλα, και πάντα ενεργός και μουσικά ανήσυχος, έχει συνεργαστεί και δημιουργήσει αρκετές μπάντες στην Ελληνική μουσική σκηνή αφήνοντας το μουσικό του στίγμα.

Κιθαρίστας, συνθέτης και καθηγητής με έντονες επιρροές και γνώσεις blues, soul, fussion και funk.