τα δώρα

Τα δώρα των νικητών

Axxion Les Paul by Kagmakis

Μετά από χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και πώληση κιθαρών, έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ένα από τα καλύτερα Value For Money όργανα της κατηγορίας του. Η προσεκτική επιλογή σε ξύλα και εξαρτήματα έχουν φέρει ένα αποτέλεσμα ακόμα υψηλότερο των προσδοκιών μας. Με εξαρτήματα όπως Grover Tuners, Tusq ή Graph Tech Nut, CTS pots, Switchcraft selector and Jack, Orange Drop Capacitors δεν μένουν και πολλές ακόμα αναβαθμίσεις που μπορεί κάποιος να κάνει. Και φυσικά GAS Handmade Pickups που πραγματικά την απογειώνουν.

JHS Bonsai

9 Tube Screamers σε ένα πετάλι δεν είναι λίγο πράγμα. Όλα τα Tube Screamers που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε, είναι σε ένα πετάλι. Από το OD-1, TS-808, TS-9 μέχρι και τα Keeley mods και φυσικά το πασίγνωστο JHS Mod.

Space Spiral

Modulated Delay από μια εταιρία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αν κάποιος ξεκινήσει το ταξίδι στα boutique effects, η Earthquacker devices θα είναι από τις πρώτες που θα τον καλωσορίσει. Το Space Spiral ήδη καταξιωμένο modulated delay ιδανικό για να αφήσετε τη φαντασία σας να ταξιδέψει.

Crazy Tube Cirquits Falcon

Το Falcon σχεδιάστηκε ως μια προσεκτικά κοντινή προσομοίωση των κυκλωμάτων που βρέθηκαν στους ήχους ενός 5E3 Tweed Deluxe και ενός 6G2 Brownface Princeton. Έχοντας υπ'όψιν κάθε λεπτομέρεια, αντιγράψαμε τη συμπεριφορά, τον ήχο και την αίσθηση του προενισχυτή, του μετατροπέα φάσης και του ενισχυτή ισχύος και των δύο αυτών σχεδίων. Εφαρμόζοντας την τεχνολογία JFET καταφέραμε να αναδημιουργήσουμε όχι μόνο τους υπερβολικούς ήχους αλλά και τους χαμηλότερους κέρδους / καθαρούς ήχους.

Tsakalis AudioWorks Galactic

Ένα πετάλι που έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Και Phaser και Univibe και Vibrato και Rotary and Flanger σε ένα πετάλι και πάντα σε ποιότητα Tsakalis AudioWorks.

Jam Pedals TubeDreamer 88

Διπλό Overdrive από την Jam Pedals, με καλλιτέχνες όπως οι Kenny Wayne Shepherd, Alex Skolnick, Dweezil Zappa, Andy Latimer (Camel) να το χρησιμοποιούν, το TubeDreamer 88 συνδυάζει τα TubeDreamer 72 και TubeDreamer 58 σε ένα πετάλι με high-gain διακόπτη.

GAS T-53 Blues set

Το GAS T-53 Blues set είναι σχεδιασμένο για τους Τelecaster players που θέλουν τον αλήτικο 50's Blues ήχο (και όχι μόνο...) στο στυλ των Roy Buchanan & Albert Collins. με τον GASmooth στο neck έχουμε τον κλασικό, γλυκό Tele neck ήχο, και με τον The Messiah στη γέφυρα, το απόλυτο blues-rock εργαλείο, με πλούσιες αρμονικές, μεγάλο δυναμικό εύρος και βέβαια, μια σαφή δόση του απαιτούμενου twang.

Two Notes Captor

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τον διαγωνισμό μας προϊόν από την πιθανότατα πιο hot εταιρία αυτή την στιγμή τόσο σε περιβάλλον recording, όσο και σε live. To Captor (DI, Loadbox, Speaker Simulator και Attenuator) σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε ή να ηχογραφήσετε τον λαμπάτο ενισχυτή σας σε όποια ένταση θέλετε.

Truetone CS12

Best seller power supply απο την νούμερο ένα εταιρία. Την γνωρίσαμε με το 1-Spot και την αγαπήσαμε με τα CS6, CS7 και CS12 το οποίο είναι και η ναυαρχίδα. Με 12 isolated εξόδους μας δίνει όλες τις επιλογές τάσης (από 4,5V μέχρι 18V) και ατελείωτα mA για όλα μας τα πετάλια. Και φυσικά αθόρυβα.

Ηχογράφηση

Ο νικητής που θα επιλέξει αυτό το δώρο θα έχει την δυνατότητα να ηχογραφήσει το κομμάτι του στα recording studios του MusicFor και παράλληλα να έχει και ένα video clip προσφορά από τα MusicFor Studios.

Minotaur Guitar Strap

Οι γνωστότερες και με τα ωραιότερα design ζώνες που εδώ και χρόνια χαρίζουν ομορφιά και ασφάλεια στις κιθάρες και τα μπάσα μας. *Για τους 5 πρώτους νικητές.

Providence Cables

Made in Japan, απο τις καλύτερες και γνωστότερες εταιρίες σε boutique καλώδια και πετάλια. Για όσους ενδιαφέρονται για τον ήχο τους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. *Και οι δέκα κερδίζουν ένα Providence Cable